Algemeen Voeding Gezondheid Levenswijze
Home

Levenswijze

Dit is eigenlijk de manier hoe je door het leven gaat. De kwaliteit van het leven is bepalend en niet de kwantiteit! Hoe ga je met jezelf om. Hoeveel houd je van jezelf. Hoeveel geloof heb je in jezelf en in de medemens. Hoeveel vertrouwen heb je en hoeveel vertrouwen kun je geven. Voelen en luisteren naar je eigen lichaam. Dit alles kan bijvoorbeeld door een voetreflex-behandeling gerealiseerd worden omdat een dergelijke massage er voor zorgt dat geest en lichaam gedeeltelijk teruggaan naar de oermens die in een lichaam aanwezig is.
Iemand beoordelen zonder te veroordelen is in onze pluriforme en multiculturele maatschappij heel erg aktueel. Zolang we dit niet kunnen verwezenlijken is de mens als persoon en de maatschappij als geheel NIET in evenwicht. De voetreflextherapeut spreekt dan van disharmonie. En disharmonie brengt altijd ziekte mee. Heel veel mensen zijn dan ook (erg) ziek. De maatschappij als geheel is ook ziek.
De levenswijze zal danig veranderd moeten worden willen we een aantal ziekten kunnen beperken of terugdringen. De mens als individu zal daarbij een voorbeeld moeten geven. Daar ligt juist het grote probleem want wie als mens zal als eerste beginnen. Daar wringt de schoen: letterlijk en figuurlijk! En dat is precies mijn werkterrein want de pijnpunten op de voet zijn de punten waar disharmonie (lees: ziekte) zich manifesteert.

 

Even voorstellen
Voetreflexologie
Gezondheidsconsulent
Reacties
Afspraken
Kosten
Weetjes
Foto's
Contact