Home

Reacties

Hier volgen reacties / meningen van cliënten zoals zij hun ervaring hebben met mijn voetreflexbehandeling. De reacties zijn letterlijk geciteerd.

Voetreflextherapie maakt emotioneel veel los en geeft verlichting en rust. Het is niet meteen merkbaar. Na korte tijd is het alsof er meer balans is.
Lengeman, 2002

Ik ben al vier jaar in behandeling voor mijn nieren en ik heb er baat bij.
Heijnen, 2002

Marcel heeft mij op een zeer attente manier geholpen. Kon mijn klachten goed analyseren en daardoor de juiste behandeling toepassen.
Willems, 2003

In 2002 begon mijn migraine toe te nemen, nl. van 1 a 2 x per jaar naar 1 aanval per zes weken. Omdat de huisarts niet meer kan doen dan een tablet voorschrijven kwam ik via via terecht bij dhr. Marcel Heiligers voetreflextherapeut. Volgens hem was er zeker iets aan te doen, wel moest ik ook mijn eetpatroon aanpassen wat in mijn geval betekende het vlees beperken tot een maximum van 2 x per week. Alhoewel ik geen vleeseter was, moest ik toch even wennen, maar het gaat nu zo goed dat ik zelfs helemaal geen vlees meer eet. Ook niet onbelangrijk voor de dieren. En met mijn migraine gaat het ook zeer goed. Niet dat ik er nooit meer last van heb, maar wel nog maar heel weinig, soms zelfs maar 1 x per jaar. Voor mij dus een teken dat het goed werkt en een resultaat waar ik zeer tevreden mee ben.
Franken, 2003

Als dank voor de behandelingen heb ik voor Marcel een kantklossen-handwerk gemaakt.
Jansen, 2003

Na jarenlange hoofdpijn ben ik na een aantal behandelingen ervan verlost, waarvoor ik nog steeds dankbaar ben
Cordewener, 2004

Door de voetbehandelingen bij Marcel ben ik helemaal van mijn astma klachten af. Mede door de behandelingen kan ik dingen beter verwerken. En telkens na een behandeling voel ik me altijd weer goed, en het gevoel dat ik er weer tegenaan kan.Ik ben Marcel erg dankbaar dat hij mij goed helpt.
Vinken, 2005

Geachte heer Marcel Heiligers. Ik kan eerlijk gezegd geen echte bevinding weergeven. Het is allemaal niet zo duidelijk bij mij. Het heeft me daarentegen zeker niet geschaad! Met dank voor de behandelingen en mogelijk tot ziens (zo dit nodig zou zijn).
anoniem, 2005

Ik ben al een aantal jaren bij voetreflexologie Heiligers in behandeling. Ik liep enkele jaren naar dokter, ziekenhuis, mensendieck, therapeut, kraker. Resultaat nihiel met mijn klachten in rug. Sinds ik bij Marcel in behandeling zijn de klachten flink verminderd, ik ben zeer tevreden over voetreflexologie. Ik zal dit altijd blijven volgen i.v.m. mijn gezondheid.
Coninx, 2007

Als dank voor de behandelingen heb ik voor Marcel een kalligrafisch (kunst)werk gemaakt. Met toestemming wordt de volledige naam genoemd:
Ans Hertog, 2011  -  St. Nicolaasstr 39 - 6211 NM Maastricht - tel. 043-3214536 - Kunstenares

Na het overlijden van mijn zoon ben ik 5 jaar geleden in behandeling gegaan (eigenlijk op advies van een Turkse Hamam masseur). Mede door de voetreflextherapie van Marcel weer beter geaard ben en een balans in mijn leven heb gevonden.
Van Bers, 2012

De behandelingen hebben mij weer in balans gebracht. In het begin zeer pijnlijk maar na verloop van tijd aangenaam en helend. Marcel is zeer intuïtief en kundig.
Deppe, 2012

Gaat verrassend goed wat de hoofdpijn betreft, ik heb nog nergens last van gehad.
Hartstikke bedankt voor het weghalen van mijn hoofdpijn.
Janice Frissen, 2014

Ik kijk uit naar de volgende sessie bij je en ik denk dat het heel goed werkt, want er zijn allerlei ontwikkelingen gaande. Veel dank voor je verheldering en wijze raad tot nu toe.
Manon, 2015

Hier een berichtje dat de energie na de behandeling vrijwel meteen op niveau was. Hartelijk bedankt voor deze mooie behandeling. Het moest zo zijn want op zondag 18 september is mijn vader overleden en had ik alle energie nodig om alles te regelen en de emoties vergden ook veel energie. Dat is gelukt en ook nu heb ik mijn normale energie terug.
anoniem, 2016

Dankzij de bezoeken bij je in Simpelveld heb ik een mooi jaar achter de rug.
cliënt uit Druten, 2017

 

Even voorstellen
Voetreflexologie
Gezondheidsconsulent
Reacties
Afspraken
Kosten
Weetjes
Foto's
Contact